Koken en koersen. Over de Kunst van het Ciseleren en Demarreren. Bekijk groter

Koken en koersen. Over de Kunst van het Ciseleren en Demarreren.

Nieuw product

Koken en Koersen. Over de kunst van het Ciseleren en Demarreren.
Verzendwijze: TNT Brievenbuspost.
Peter Ouwerkerk en Pascal Polman.
24 x 18 cm. Paperback.
143 Pag. Geïllustreerd.

Meer details

14,95 € incl. BTW

Meer informatie

Ploeteren op de Cauberg. Afdalen van de Poggio. Balanceren op de kasseien. Wat is er mooier dan het rijden van een wielerklassieker? In het spoor van de echte profs rijden recreanten en wielerliefhebbers over wegen waar heroïsche wedstrijden zijn verreden.
In de moderne keuken is het niet anders. Kokend achter een semi-professioneel fornuis waant de enthousiaste thuiskok zich even topkok. Bakken, braden, grillen en stoven. Met alleen de beste materialen.

In dit unieke kook- en wielerboek komen deze beide werelden samen. Toprenners als Michael Boogerd, Jan Raas, Hennie Kuiper, Peter Post, Erik Dekker en Leontien Zijlaard-Van Moorsel blikken terug op legendarische koersen en geven praktische wielertips. Profkoks, waaronder driesterrenchef Cees Helder, presenteren 28 keukenklassiekers uit Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Van oud-Hollandse erwtensoep tot Vlaamse frites. Van Valenciaanse paella tot Napolitaanse pizza. Inclusief niet te missen keukentips zoals: hoe snijd ik een uitje en hoe houd ik mijn koksmes scherp? Uitgelegd door profs, gemaakt voor de liefhebber.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Koken en koersen. Over de Kunst van het Ciseleren en Demarreren.

Koken en koersen. Over de Kunst van het Ciseleren en Demarreren.

Koken en Koersen. Over de kunst van het Ciseleren en Demarreren.
Verzendwijze: TNT Brievenbuspost.
Peter Ouwerkerk en Pascal Polman.
24 x 18 cm. Paperback.
143 Pag. Geïllustreerd.